Retrospelsfestival i Malmö – 11 okt

10351086_1457000961234773_1053030336992867196_n

Den 11 oktober dyker det upp en ny festival i Malmö som är inriktad på retrospel. Med inspiration från övriga mässor i Sverige har man skapat en tillställning för Sveriges sydliga bor. Arrangörerna beskriver mässan:

Idéen om en retrospelsfestival i Malmö växte fram efter ett besök på den fantastiska Retrospelsmässan i Göteborg. En mässa i samma anda är något som vi tycker borde finnas även här i södra Sverige.

Med detta event vill vi skapa en gemenskap, oavsett om du är hardcore gamer eller bara vill ha en härlig nostalgitripp, här delar vi på kärleken!

Nintendo, Sega, Amiga och Atari, varumärke, konsoler och datorer som många generationer i dag har starkt förknippade barn och-ungdomsminnen till. Vi är många som spenderade timmar framför apparaterna som mamma och pappa sa skulle ge oss fyrkantiga ögon. Några fall av fyrkantiga ögon har inte upptäckts så vitt vi vet, däremot har kärleken, intresset och entusiasmen levt kvar hos många, kanske har man inte samma tid att ägna åt spelen, kanske slängde man bort det, men den 11 oktober 2014 kan man få återuppleva de där gamla klassikerna igen!

Well, there you have it folks! Ett givet besök, ses där!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s